Sarcina lui Kylie Jenner a provocat multe discuții în online și, așa cum era de așteptat, teoriile fanilor vor exista până în momentul în care Kylie va naște. Ce-i preocupă acum pe urmăritorii lui Kylie? Să afle dacă miliardara așteaptă fetiță sau băiețel.

Kylie Jenner a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil cu Travis Scott, mai ales că între cei doi lucrurile nu mai mergeau bine deloc. Sarcina lui Kylie avansează rapid, așa că fanii nu au mai pierdut nicio secundă și au început deja să facă primele presupuneri cu privire la sexul bebelușului. Urmăritorii lui Kylie se agață de orice indiciu, oricât de mic ar fi și se grăbesc să tragă concluzii. Fie că sunt sau nu eronate, aceștia nu au nici cea mai mică reținere din a le posta pe internet.

Asta s-a întâmplat și acum când Kylie a postat prima imagine de la shootingul pentru noua ei colecție de produse dedicate bebelușilor. Fanii au pornit de la ideea ca miliardara a ales albastru predominant în imagini, iar asta nu poate înseamna decât un singur lucru: că va avea un băiețel. ”Someone’s having a boy”, “Gives me the idea she’s having a boy”, “Baby boy?”, “I feel like she will have a baby boy” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

”Sunt încântată să vă prezint produsele Kylie Baby. A fost un vis de-ale mele să creez produse care să fie curate, sigure și eficiente pentru îngrijirea bebelușilor, mai ales acum că voi fi mamă din nou. Știu că toate ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri, așa că producerea acestei linii complet hipoalergenică și vegan a fost foarte important pentru mine. Sunt foarte mândră de aceste produse și de abia aștept ca voi și familiile voastre să le încerce! Marea lansare este pe 28 septembrie.”, a scris Kylie pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)