În 2022 se împlinesc 30 de ani de la fondarea Gaz pe Foc. Trupa a cucerit inimile multora dintre noi cu piesele ei de succes, în anii 2000. Pentru a marca acest moment, trupa se reunește pentru a readuce nostalgia acelor ani, într-un scop caritabil. 

Înființarea trupei Gaz pe Foc, în urmă cu 30 de ani, a coincis cu apariția HOSPICE Casa Speranței, o fundație care a reușit să ofere, până în prezent, îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți adulți și copii. Îngrijirea paliativă vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait se vor reuni pentru o perioadă limitată de timp, cu scopul de a strânge cât mai multe donații pentru fundația HOSPICE Casa Speranței. În următoarea perioadă, trupa Gaz pe Foc va lansa piesa „Încă te caut”, alături de un videoclip oficial, și vor susține o serie de concerte caritabile pentru fanii lor din toată țara.

 

 

Lucian Viziru: „Știu ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare”

„Bucuria mea de a participa la acest proiect este dublă. Se împlinesc 30 de ani de la înființarea trupei noastre. Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag. Fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte”, a declarat Lucian Viziru.

„Pentru noi, Gaz pe Foc nu «s-a stins» niciodată. Am simțit că va exista un moment în care ne vom întoarce. Chiar dacă pentru o perioadă scurtă. Sunt fericit că putem să ne reîntâlnim fanii, în pofida faptului că nu mai avem 20 de ani. Copiii noștri au vârsta la care noi făceam primii pași în muzică.”, a spus Paul Panait.