Ariana Grande a lansat albumul ”Positions” și se pare că așteptarea fanilor a meritat. ”Positions” a urcat rapid în topuri, iar asta i-a adus Arianei un nou record.

Nu degeaba i se spune prințesa pop. Ariana a stat mult timp în studioul de înregistrări, dar a meritat. Cel mai recent album al artistei ii reconfirma acest statut. "positions" a debutat pe primul loc în topul albumelor din clasamentul Billboard 200. Odată cu această performanță, Ariana stabilește un nou record în muzica internațională și devine singura artistă cu trei albume care ajung pe locul 1, în doi ani și trei luni.  

Ariana și-a anunțat albumul odată cu lansarea videoclipului pentru piesa ”Positions”. Videoclipul îndrăzneț a prezentat-o pe Ariana în ipostaze inedite și mulți s-au întrebat dacă nu cumva Ari are de gând să candideze la președinția Americii. Se pare că artista nu vrea să interacționeze prea curând cu politica, iar piesa ”Positions” are cu totul și cu totul un alt mesaj.

Maralee Bell, un utilizator TikTok a generat un adevărat val de reacții pe rețeaua socială după ce a postat faptul că ”Positions” este un omagiu adus lui Mac Miller. Ariana și Mac au fost împreună în perioada 2016-2018, iar la scurt timp după despărțire, Mac a decedat. În piesa Arianei se pot auzi multe sunete de cricket, iar versul ”Heaven sent you to me”( Cerul te-a trimis la mine) i-a convins pe fani că este pentru Mac, mai ales că artista îl consideră îngerul ei păzitor.