Fanii cuplului Kylie - Travis nici nu știu ce să mai creadă. Cei doi ba sunt împreună, ba nu vor să audă unul de celălalt. Evenimentele din ultima perioadă i-a apropiat pe cei doi mai mult ca niciodată, iar acum urmăritorii celor doi sunt de părere că sunt mai aproape ca niciodată de o împăcare.

În ultima vreme sunt tot mai dese zvonurile conform cărora Travis s-a întors la Kylie Jenner. Rapperul îi dădea acum ceva timp like-uri pe Instagram lui Iggy Azalea, dar se pare că asta nu a deranjat-o prea mult pe miliardara Jenner.

Weekendul acesta, un detaliu i-a făcut pe fani să fie convinși de faptul că cei doi s-au împăcat și asta nu doar de dragul lui Stormi, fetița lor. Kylie a postat pe contul ei de Instagram un story în care atât ea, cât și rapperul au dat în mintea copiilor și s-au distrat de minune într-un parc de distracții.

Aceasta nu este singura dată când cei doi au fost văzuți împreună de când s-au despărțit. Kylie și Travis au aniversat-o anul trecut amândoi pe Stormi la Disney și se pare că și de ziua lui Scott Disick și-au ținut companie.