Oficial, Kim Kardashian și Knaye West nu mai formează un cuplu. Până când se va pronunța divorțul și va scrie negru pe alb că nu mai sunt soț și soție, cei doi profită de situație pentru a-și arată bunele intenții. Primul pas a fost deja făcut de Kim.

Kim Kardashian și Kanye West s-au jucat de-a șoarecele și pisica până când au deci că este timpul să pună capăt mariajului. În cel mai recent episod din KUWTK, Kim a recunoscut că nu se mai simțea ok în acea relație, iar programul încărcat și călătoriile departe de casă i-au făcut să se îndepărteze unul de celălalt. Spre deosebire de Kim, Kanye a fost mult mai vehement atunci când s-a despărțit de miliardară și imediat, a doua zi de la marele anunț a fost la reședința comunp și a luat o parte din bagaje.

Chiar dacă va urma o perioadă destul de tensionată între cei doi, Kim a decis ca de ziua fostului ei soț să îngroape securea războiului și să îi transmită gândurile ei bune. Miliardara a postat în social media o imagine cu ea alături de Kanye și de cei trei copii, în dreptul căreia a scris ”La mulți ani! Te voi iubi toată viața!”

Contrar aparențelor, Kim se pare că nu trece atît de ușor peste această etapă din viața ei și nici nu vrea să renunțe prea curând la numele West. Surse apropiate miliardarei spun că această încă mai dă autografe sau se semnează cu numele complet.