De la o vreme, Delia parcă nu mai debordează de aceeași originalitate ca înainte. După ce a avut zeci de apariții parcă trase la indigo după Billie Eilish, acum artista a început să se inspire de la o altă puștoaică din afară care face ravagii.

Delia își surprinde mereu fanii cu ceva nou, doar că nu de fiecare dată îi și iese. Artista a încărcat pe profilul ei de Instagram o serie de imagini, iar cei care o urmăresc nu au putut să nu remarce cât de profi sunt capturile. Extravaganța și accesoriile wow scot din anonimat orice ținută de-ale artistei, doar că de data asta, Delia și-a găsit inspirația la Olivia Rodrigo.

Zece momente în care Delia a putut fi confundată cu Billie Eilish

A noastră a vrut să fie jucăușă și a apelat la câteva artificii stiliste rupte din lumea copiilor: stickere colorate și bandaje cu patternuri animate. Delia este prima artistă de la noi care apare cu o astfel de abordare, dar cea care a dat tonul este Olivia. 

Olivia Rodrigo got from nowhere to Billboard. Puștoaica rupe topurile din afară și deja a lansat și primul ei album care a ajuns și în playlisturile celor mai tari vedete din afară. Artista a debutat direct pe primul loc în Billboard cu piesa ”Drivers Licence”, iar după ce a lansat primul album din cariera ei, ”Sour” succesul a început să îi surâdă mai mult ca oricând. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)