Irina Rimes are de cele mai multe ori un program încărcat, dar își face timp și pentru pasiunile sale. Pentru ea, weekendul este cea mai aglomerată perioadă a săptămânii.

Deși are agenda mereu încărcată, artista știe foarte bine cum să își organizeze weekendul astfel încât să facă ceea ce îi place. „Uneori, mă trezesc la 7:00 sau 8:00 dmineața, alteori spre prânz.Cel mai mult mă relaxează să citesc sau să cânt la pian.Am început să citesc filosofie pentru că mi se pare foarte interesant cum poți să exprimi o idee sau un gând din viața de zi cu zi prin intermediul termenilor filosofici. Să improvizez la pian e o relaxare productivă. Atunci când învăț o melodie, procesul e foarte migălos, dar când improvizez, mă relaxez cu totul și mă las condusă de instinctul muzical.”, a declarat Irina.

WOW! Sigur nu ştiai asta despre Irina Rimes

Artista are și o pasiune la care puțini fani s-ar fi gândit: îi place foarte mult să gătească. „Gătesc borș roșu ucrainean cu sfeclă roșie, zamă moldovenească, sarmale, pește la cuptor, cam orice, în afară de plăcinte.”