Irina Rimes a dus totul la un alt nivel. Artista a muncit foarte mult pentru ca proiectul ei să fie unic și a reușit. Irina este primul artist de la noi care a ținut pasul cu tehnologia și este prima care s-a transpus în Metaverse.

Irina Rimes a lansat cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit prin România cu rulota alături de echipa ei în cadrul unor sesiuni de songwriting în locurile cele mai frumoase din țară, cu destinația finală, chiar acasă, la Izvoare, în Republica Moldova.

Materialul s-a lansat inițial în online, pe magazinele digitale, iar acum fanii îl pot descoperi sub o formă unică, în Metaverse. ”Acasă” include 16 piese confesiune. Videoclipurile pentru unsprezece dintre piesele de pe album au fost lansate în Metaverse, o realitate virtuală imersivă și reprezintă o premieră pentru un artist român, iar alte două videoclipuri au fost filmate în timpul documentarului ”Pe drumul meu”.

„Prin acest album, pun punct unui capitol mare, poate cel mai rebel, poate cel mai răzleț capitol al vieții mele. Am suferit, am visat, am vrut, am avut și apoi am pierdut, ca mai apoi sa sufăr iar, am pierdut din nou ca mai apoi să regăsesc. Dar nu ceva ce am pierdut, ci mai degrabă ceva nou, ceva ce era tot timpul acolo și eu nu știam.

“Acasă” este despre întoarcerea la rădăcini, la cel cu care ești bine, adică tu în varianta ta relaxată și acceptată. Atunci când răsufli ușurat că te-ai regăsit pe tine, acasă, în brațele tale. Eu am scris despre toate lucrurile acestea și le-am comprimat într-un album care este cel mai concis lansat de mine până acum, atât din punct de vedere muzical, dar și vizual”, a declarat Irina Rimes.