Irina Rimes a ”copt” o piesă nouă, iar noi suntem primii care am pus mâna pe ea. ”N-avem timp” are parte de un videoclip care se vede în premieră absolută pe ZU TV astăzi și mâine. 

Irina Rimes e gata să își cucerească fanii cu o nouă piesă. Dar până când o lansează pe YouTube, o poți auzi în exclusivitate pe ZU TV. ”N-avem timp să iubim până la capăt/ N-avem timp să ne mai povestim” - este mesajul melodiei la care Irina a lucrat în ultima perioadă, iar tu ai timp berechet să o asculți și să o fredonezi. Miercuri și joi, ”N-avem timp” se aude și se vede în exclusivitate pe ZU TV. 

Au trecut 7 luni de la ultima piesă lansată de Irina Rimes: colaborarea cu Cris Cab, pentru ”Your Love” are peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost printre cele mai căutate melodii pe Shazam în România. După o perioadă în care a stat în Franța și a fost inspirată să compună, Irina Rimes s-a întors la versurile sensibile în limba română, care i se potrivesc cel mai bine. ”N-avem timp” este pariul ei muzical, iar tu ai timp să o asculți în premieră absolută la noi. Stai cu ochii pe ZU TV azi și mâine! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)