În ultima perioadă, Irina Rimes a trecut prin multe schimbări, atât personale, cât și profesionale. Drept mulțumire pentru toți oamenii care i-au rămas alături, artista a lansat albumul „Acasă” în care speră că se vor regăsi cât mai multe persoane.

Irina Rimes nu a mai prelungit suspansul fanilor și a lansat albumul „Acasă”. Artista a realizat și un documentar care să vină în întâmpinarea albumului. Mini-seria a fost gândită special pentru a le arăta fanilor strările prin care trece un artist, dar și cum arată procesul de creație.

„Pregătesc un album întreg care se numește „Acasă” și care are o poveste în spate. Următorul album pe care vreau să-l lansez este probabil cel mai frumos album pe care l-am scris vreodată. Se numește „Acasă” pentru că este despre acasă, simplu.

Iar acasă poate însemna foarte multe lucruri: de la dragostea aceea care te marchează pe viață, până la locul în care te regăsești, indiferent dacă e în casa unde te-ai născut sau vreun loc pe malul mării sau în brațele omului drag. Acasă este regăsirea. Eu m-am pierdut o perioadă și acum încep să mă regăsesc”, declara, în urmă cu ceva timp, Irina.