La o săptămână de când a lansat piesa în exclusivitate pe ZU TV, Irina Rimes a venit la Morning ZU să o cânte pentru prima dată live. Melodia de aproape 2 milioane de vizualizări a ajuns pe locul trei în Trending, iar joi s-a auzit live în studioul de la Morning ZU.

Irina Rimes a venit la Morning ZU și a fost plină de surprize. Artista a povestit cum a luat naștere cel mai recent hit al ei. ”N-avem timp” este piesa la care artista a lucrat cel mai mult. Și-a dorit să compună o piesă cu versuri profunde, inteligente și a reușit. Irina a spus că a scris melodia prima dată în limba franceză și apoi a tradus-o în română, iar versurile au suferit câteva modificări față de versiunea inițială. 

 

Irina Rimes a profitat de timpul pe care l-a avut în pandemie și a pus bazele unui nou proiect, în Franța. Acolo și-a cunoscut și iubitul, iar de câteva luni face naveta între București și Paris. Irina a mai lucrat la o piesă în ultimul timp, iar astăzi a cântat-o în primă audiție. ”Drumul” este o melodie cu un mesaj profund, despre faptul că orice am face, mereu ne întoarcem acasă. Artista a dezvăluit că este melodia care îi place cel mai mult mamei sale. Piesa împreună cu videoclipul urmează să fie lansate în curând. Așa a sunat melodia în premieră live, la Morning ZU: