Cleopatra Stratan și Edward Sanda au profitat de timpul liber și s-au răsfățat într-o mini vacanță în Poiana Brașov. Cei doi îi țin mereu la curent pe fani cu update-uri din viața lor, iar cea mai recentă imagine postată de Cleo a încins atmosfera pe Instagram.

Cleopatra și Edward Sanda sunt unul dintre cele mai fresh cupluri de la noi. Cei doi s-au maturizat împreună, iar parcursul lor de la prieteni, iubiți și acum logodiți a fost unul foarte frumos. Artiștii și-au obișnuit fanii cu imagini din intimitatea lor, iar relația lor poate fi descrisă ca fiind una transparentă, dar cu măsură. Chiar dacă a fost pandemie, Cleo și Edward au muncit destul de mult, au lansat piesa ”Dragoste, vă rog!” așa că o mini vacanță este oricând bine-venită.

Cei doi îndrăgostiți și-au făcut bagajele și au mers la munte, mai exact în Poiana Brașov. Artiștii știu cum să sfideze gradele din termometre, așa că au postat o imagine dintr-o piscină interioară, în una dintre cele mai tandre ipostaze. Imaginea a adunat aproximativ 35k like-uri și, în timp ce unii au catalogat poza ca fiind descrierea perfectă a unei relații, alții i-au criticat pentru expunerea intimității pe social media.

Noi zicem că sunt cute!