Adele divorțează de soțul ei, după doi ani de când s-au separat. Despărțirea lor nu îi poate servi lui Adele drept ”inspirație” pentru noul album, iar artista a semnat un acord scris în acest sens.

Adele și-a făcut un trademark din a compume melodii despre foștii iubiți și multe dintre piesele ei s-au transformat în hituri, tocmai datorită mesajului. De data aceasta, lucrurile vor sta însă diferit. După mai bine de doi ani de când s-a despărțit de soțul ei, Simon Konecki, cei doi au ajuns la o înțelegere privind divorțul. Adele și Simon au avut de împărțit o avere de 140 de milioane de lire, dar și alte detalii legate de despărțire au făcut ca divorțul să fie amânat atât de mult. Simon i-a cerut lui Adele, printre altele, să nu compună melodii despre relația lor, iar ea și-a luat angajamentul în scris că nu va face aluzii la problemele din căsnicia lor în următoarele melodii. 

Decizia a fost una comună, potrivit The Irish Sun. Adele și Simon au hotărât să țină departe de urechile curioșilor problemele dintre ei, pentru a-l proteja pe fiul lor, Angelo. Artista britanică urmează să lanseze un nou album în curând, la cinci ani de la ”25”. Până atunci, Adele s-a reinventat complet, a slăbit foarte mult și a lucrat intens la piese noi. Până când apare noul album, poți revedea momentul ei epic de la SNL, de toamna trecută.