Contrar așteptărilor, Antonia și fostul ei șot au rămas în relații foarte bine. Cei doi au încheiat de ceva timp divorțul, iar acum, de dragul Meyei au decis să lase în spate trecutul și să fie amici. Antonu se înțelege bine doar cu fostul soț, ci și cu actuala iubită a acestuia și chiar au ieșit în oraș în formula completă.

Experiențele de viață au făcut-o pe Antonia să înțeleagă cum să gestioneze cel mai bine situațiile tensionate. Artista a trecut printr-un divorț greu care a durat mai bine de 7 ani, dar asta nu înseamnă că are resentimente față de Vincenzo Castellano, tatăl Mayei. Antonia a demonstrat că este suficient de matură încât să separe problemele ei de nevoile celei mici. Soția lui Velea a arătat că a îngropat securea războiului și a ieșit zilele astea la prânz cu Vincenzo și cu actuala iubită a acestuia, Ramona. Cei doi au ieșit într-un grup destul de mare, s-au distrat și au jucat popice. Imaginile au fost postate chiar de către Anto pe contul ei de Instagram și s-a văzut că se bucură că Vicezno este fericit.

Cei doi foști parteneri au fost foarte hotărâți când a venit vorba de soarta celei mici. ”Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că și anul acesta voi fi acolo alături de ea”, a declarat artista pentru Viva.