În ultima perioadă, pe social media se vorbește din ce în ce mai mult despre asumare și despre împăcarea cu sine. Smără, iubita lui Selly a decis să pună punctul pe ”i” și deja are și primul susținător, pe Alina Eremia.

Social media a reprezentat mereu un pericol pentru tinerii care își ia ca reper alte persoane din online care distorsionează realitatea. În timp ce la unii se intalează despresia din cauza faptului că nu sunt ”perfecți” cum sunt cei de pe Instagram, la polul opus sunt cei care se acceptă așa cum sunt și sunt încurajați să fie asumați. Prima care a tras un semnal de alarmă privind gravitatea informațiilor din ultima perioadă a fost Smără, iubita lui Selly.

Smără este studentă la medicină și a expus un argument din punct de vedere medical, susținând că nu este de acord ca o persoană de 20 de ani să aibă zeci de kilograme în plus fără să aibă o problemă de sănătate reală. Iubita lui Selly a susținut că mesajele de genul ”trebuie să te accepți”, ”trebuie să te simți bine în pielea ta” nu fac decât să instaleze o stare de lene în rândul tinerilor. 

”Eu niciodată nu o să vin pe Instagram să susțin obezitatea. Nu o să apar aici și să spun <<Lăsați-o, important e că se simte bine în pielea ei >> Cei care susțineți acest trend, cunoașteți că obezitatea este o boală? Este inacceptabil ca la 20 de ani să ajungi să arăți așa fără o problemă reală de sănătate! În majoritatea cazurilor, mai ales când este vorba de femei, intervine lenea!”, a spus Smără.

Alina Eremia a fost și ea de acord cu mesajul lui Smără, mai ales că și ea s-a transformat radical de-a lungul timpului, ajungând să topească cele câteva kilograme în plus pe care le avea la 20 de ani. ”Ăsta e un gen de mesaj care trebuie propagat și înțeles de cât mai multă lume. Mă bucur că Smaranda a inițiat discuția asta... Atitudinea pe care o avem vizazi de noi, de corpul nostru și de sănătatea noastră determină și gradul de iubire de sine.”, a scris Alina pe stories.