Lino Golden a decis să își reîncarce bateriile la început de an departe de casă. Artistul și-a luat iubita și au plecat într-o escapadă în Dubai. Cei doi nu se mai ascund, iar imaginile cu ei împreună au primit numai aprecieri din partea fanilor.

Lino Golden a urmat exemplul bunului său prieten, Mario Fresh și a decis ca prima vacanță pe anul acesta să fie într-un loc luxos. Astfel, artistul și-a luat iubita și au plecat în Dubai, acolo unde au parte de experiențe de neuitat.

Lino Golden a trecut prin multe schimbări anul trecut și poate spune că lucrează să ajungă la cea mai bună versiune a sa. Cei care îl urmăresc pe Lino știu deja cât de mult a suferit acesta după fosta lui parteneră, Andra Ghinea. Dar cum orice final este un nou început, artistul deja și-a găsit sufletul pereche și pare mai fericit ca niciodată.

Lino se iubește cu o tânără extrem de frumoasă care face ravagii pe Instagram. Paty este prietenă foarte bună cu Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh. Cele două merg împreună la sală și se antrenează pentru a fi în formă. Aflați în Dubai, cei doi nu au ratat nicio ocazia pentru a se fotografie în cele mai tari locații. Se pare că au avut și sursă bună de inspirație.

Tu ce zici?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lino (@linogolden)