Băieții de la BTS și-au obișnuit fanii cu recordurile lor, dar cum mereu este loc de mai bine, BTS a mai bifat o reușită. Unul dintre membri trupei k-pop a făcut un live pe Instagram, iar ce s-a întâmplat mai departe este pur și simplu insane!

BTS bifează record după recor atât în formulă completă, cât și separat. Tocmai când unii ar fi zis că nu mai au ce sa cucerească, băieții demonstrează că mereu este loc de mai mult. JK, membrul trupei k-pop a pus mâna pe Instagram și a făcut un live pentru a ține legătura cu fanii lui. Nimic neobișnuit până aici, dar ceea ce s-a întâmplat la câteva minunte după pur și simplu a scris istorie. Momentul live a lui JK a fost vizualizat de 22 de milioane de fani și este, probabil, unul dintre cele mai urmărite momente din online.

Nici la capitolul Spotify băieții nu stau rău. Primul membru BTS care se poate lăuda cu o reușită pe celebra platformă este Jimin. Artistul are două piese pe care le cântă solo și deja la una dintre ele a adunat 125 de milioane de accesări. Nici nu se pune problema că succesul ar fi datorat background-ului BTS, ci pur și simplu fanii au fost cuceriți de vocea artistului. 

Jimin este singurul artist coreean care reușește asta și totul datorită piesei ”Filter”. Keep on going, Jimin!