Pe Spotify începe să se scrie istorie mai mult ca niciodată. Piesele de pe platformă cresc în stream-uri în ritm alarmant, iar artiștii care bifează miliarde deja se pot lăuda cu recorduri.

Anul trecut, The Weeknd a fost extrem de dezamăgit pentru că cei de la Grammy nu s-au gândit și la el atunci când au făcut listele de nominalizări. Albumul lui ”After hours” a mers foarte bine, piesele au fost în cele mai importante topuri și pe cele mai bune poziții, iar acum The Weeknd culege roadele. 

Piesa ”Blinding lights” a ajuns la borna de 2 miliarde de streamuri pe Spotify și este oficial singura piesă din istorie cu o ascensiune atât de rapidă. The Weeknd a lansat piesa în 2019, dar în 2020 a venit cu videoclip pentru ea, dar și cu un remix alături de Rosalia. Marele anunț a fost făcut chiar de către artist pe contul lui de Instagram.

”Blinding lights” face parte de pe albumul ”After hours”, pe care însuși artistul îl descrie ca fiind ”un capitol psihotic”. Pentru album, The Weeknd a lucrat cu  Kevin Parker, Oneohtrix Point Never, Max Martin, Metro Boomin și i l-a dedicat unui fan care a decedat.