Clasamentul din topurile Billboard se schimbă ca vremea și până acum niciun artist nu a descoperit rețeta sigură de a ajunge pe primul loc și de a staționa acolo. Singurul lucru cert este că doar fanii își pot susține idolii în astfel de situații.

Ceea ce se întâmplă în Billboard nu poate fi explicat. Artiștii jonglează pe locurile din clasament, iar cei mai norocoși nu doar că ajung pe primul loc, ci și staționează acolo zile la rând sau chiar săptămâni. Este și cazul lui Polo G cel care i-a cucerit pe fani cu piesa ”Rapstar”. 

Istoria piesei a început încă din mai 2020, atunci când un preview a scăpat pe internet, dar asta nu a prevestit succesul în acel moment. În luna aprilie anul acesta, Polo G a decis să facă o lansare ca la carte, iar ”Rapstar” a ajuns acolo unde visează fiecare artist ca piesele lui să ajungă: în Billboard Hot 100. Piesa lui Polo G are adversari pe măsură, dar chiar și așa a reușit să îi depășească pe The Weeknd, Justin Bieber, Dua Lipa, Cardi B și alți artiști cu ștate vechi în industrie.

Taurus Tremani Bartlett a.k.a Polo G s-a născut în Illinois și se recomandă ca fiind rapper, compozitor și producător muzical. Nu este pentru prima dată când Polo G se bucură de un asemenea succes. Albumul pe care l-a lansat în 2019, ”Die a Legend” a ajuns în primele zece poziții în US Billboard 100 și a fost și certificat cu platină.

Ai ascultat ”Rapstar”?