INNA is sexy and she knows it! Artista rupe Instagramul de fiecare dată când postează ceva, iar acum, cel mai recent videoclip urcat pe profilul ei are toate șansele să primească like-uri record.

INNA a început anul în forță. După ce s-a relaxat câteva zile în Barcelona alături de iubitul ei, Deliric, artista a revenit cu bateriile încărcate la treabă. INNA a pregătit o ședință foto incendiară alături de echipa ei de profesioniști, iar ținuta a fost una pe măsură. Artista a purtat un blazer decupat, foarte sexy, pe sub care nu se observa nicio urmă de lenjerie. Videoclipul a fost pe placul fanilor și a fost urmărit în doar 11 minute de la postare de aproximativ 28 de mii de ori.

La shooting, INNA a purtat peruca pe care și-a stilizat-o singură zilele trecute. Se pare că una dintre plăcerile nevinovate ale artistei este aceea de a-și tunde singură bretonul, iar asta s-a văzut recent și pe contul ei de Instagram. Chiar dacă alături de ea se afla Adonis Enache, renumitul hairstylist, artista a vrut să demonstreze că se pricepe și la asta. INNA nu a stat prea mult pe gânduri, a luat foarfeca și a stilizat așa cum și-a dorit bretonul. 

Hot or not?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)