Inna a venit miercuri la Morning ZU să cânte live piesa ”Flashbacks” și a fost plină de surprize. Artista a povestit cât de greu a fost pentru ea ultimul an și cât de dor îi este să cânte pe o scenă. 

Piesa cu care Inna a înnebunit planeta s-a auzit miercuri live, în studioul de la Morning ZU. Melodia este în top 50 cele mai căutate melodii pe Shazam, la nivel mondial și se ascultă în heavy rotation în Rusia, Ucraina și Turcia. Inna a povestit că a compus melodia toamna trecută, când s-a închis într-o casă alături de trupa ei și a scris mai multe cântece, pe care le-a inclus pe albumul ”Heartbreaker”. Artista le-a dezvăluit celor care o ascultau că îi este foarte dor să cânte pe o scenă și că, după mai bine de un an de pandemie, experiența concertelor îi lipsește cel mai mult. 

 

După ce a cântat live melodia ”Flashbacks”, Inna a mai avut o surpriză pentru fanii ei. A cântat în premieră absolută o melodie pe care nu a lansat-o încă. ”De dragul tău” s-a auzit în premieră absolută la ZU, iar Inna a povestit că încă nu e gata varianta finală și că nici nu a înregistrat-o încă. A trecut ceva timp de când Inna nu a mai lansat o piesă în limba română, iar dacă îți era dor să o auzi cântând în română, ”De dragul tău” e tot ce ai nevoie să asculți azi.