Dacă mai aveai nevoie de vreo confirmare care să ateste că INNA este cea mai tare, uite că a venit. Artista a tras linie la tot ce a lansat până acum, iar calculele au ieșit mai bine decât se aștepta oricine. INNA are 10 miliarde de ascultări pe toate platformele digitale, iar asta merita o petrecere pe cinste.

INNA și-a adunat toți prietenii în una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. Casa de discuri a artistei, Global Records a dat o petrecere în cinstea ei și în cinstea reușitei pe care niciun artist de la noi nu a mai bifat până acum. 10 miliarde de stream-uri nu sunt deloc ușor de bifat, dar acesta este rezultatul a mai bine de 10 ani de carieră. INNA este una dintre cele mai reprezentative artiste de la Global Records, așa că a primit un cadou pe măsura performanței: un Ferrari roșu care să îi poarte noroc.

INNA este una dintre cele mai bune artiste de la noi, iar în afară face ravagii. Dacă toate reușitele de până acum nu erau sufieciente, ei bine, vedeta a mai reușit ceva la care până și cele mai tari staruri visează.

INNA le-a luat fața unor nume puternice din industrie precum Ariana Grande, Taylor Swift, Shakira, Katty Perry sau Rihanna. INNA este singurul artist din lume care are cele mai multe videoclipuri ce depășesc un milion de vizualizări. Mai exact, 269. Imediat este urmată de Ariana Grande cu 268 de videoclipuri, Taylor Swift cu 231, Shakira cu187, Katy Perry cu 168 și Rihanna cu 119.