Nu mai este niciun secret faptul că Travis Barker este înnebunit după tatuaje. Artistul are o colecție impresionantă de astfel de desene permanente. Deși pare că nu mai are loc și pentru altele, se pare că niciodată nu sunt suficient de multe tatuaje.

Travis Barker și Kourtney trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din povești. Cei doi se cunosc de ani buni, dar în tot acest timp au fost doar prieteni. Până într-o zi, când au realizat că, de fapt, între ei este mai mult decât o amiciție. Timpul a trecut în favoarea lor, iar după câteva luni de tachinări, au dat vestea cea mare: formează un cuplu. Cei doi au primit aprobarea din partea familiei, iar de aici până la nuntă, a mai fost un singur pas.

Travis și Kourt și-au unit destinele în Las Vegas și în Positano, iar la ceremonii le-au fost aproape cei dragi. Mai puțin Scott, fostul iubit al lui Kourt. Acum, la 3 luni de la căsătorie, cei doi au decis să își facă un cadou inedit. Bine, mai mult Travis care a mers și s-a tatuat. Tatuajul nu este deloc unul întâmplător, ci este inspirat de partenera lui. Artistul și-a tatuat buzele soției sale pentru a-i demonstra, din nou, cât de mult o iubește.

Travis Barker a acoperit un alt tatuaj mai vechi

Travis Barker a acoperit și ultima amintire legată de fosta soție. Partenerul lui Kourney a decis să renunțe la tatuajul cu numele ei pe care îl avea pe braț. Toboșarul de la Blink-182 și-a tatuat buzele actualei logodnice peste numele fostei soții. La cât de expansivă este Shanna, sigur se va lăsa cu scanda.

Pentru cei care nu știu, Barker avea numele fostei soții, Shanna, tatuat pe braț. Acum, toboșarul a decis că este momentul să acopere tatuajul care îi amintea de fosta soție. Cei doi au fost căsătoriți între 2002 și 2004 și au doi copii.

Travis a ales să acopere inima în interiorul căreia era scris numele ei cu un scorpion imens și cu un desen cu buzele logodnicei sale. Nu este primul gest de acest fel pe care Travis îl face pentru cea mai mare dintre surorile Kardashian. În urmă cu câteva luni, el și-a tatuat numele lui Kourtney, ca o declarație de dragoste forever.