Kanye West nu pierde deloc timpul. La scurt timp după ce s-a despărțit de Julia Fox, rapperul iubește din nou. Gurile rele spun că încă se mai gândește la Kim Kardashian, iar dacă ne uităm la poze, s-ar putea să aibă dreptate.

În cazul lui Kanye West și al Juliei Fox, dragostea nu a durat mai mult de o lună. Cei doi s-au despărțit, iar decizia pare că i-a aparținut Juliei. Actrița din „Uncut Gems” a promis că va rămâne prietena și colaboratoarea lui Kanye, dar că nu va mai putea fi iubita acestuia.

La începutul anului, atunci când au apărut primele zvonuri despre relația lor, nu multă lume a crezut în povestea lor de dragoste. Mai mult, mulți dintre cei care au văzut cum se comportă unul cu celălalt, au crezut că este vorba doar despre o strategie de marketing.

Acum, Kanye vrea să demonstreze că și-a revenit complet după despărțirea de Julia și s-a cuplat cu modelul Chaney Jones, în vârstă de 24 de ani. Cei doi au de gând ca relația lor să fie una serioasă și deja au început să se afișeze împreună. Ba mai mult, unii apropiați de-ai lui Kanye susțin că rapperul și Chaney se văd din februarie, încă de pe vremea când acesta forma un cuplu cu Julia. 

Pentru a le demonstra tuturor cât de îndrăgostită este de Kanye, Chaney și-a făcut și un tatuaj care să fie dovada sentimentelor sale. Iubita rapperului cu 20 de ani mai tânără decât el a scris pe mână „Ye”, noul nume a lui Kanye. 

Yay or nay?