La început de an, Demi Lovato vrea să facă mari schimbări în viața ei. Artista are look nou și arată mai fresh ca niciodată. La cât de curajoasă o știm pe Demi, nu s-a oprit doar aici, ci a ales să se și tatueze. Și nu oriunde, ci pe cap.

 Demi Lovato și-a luat inima-n dinți și a trecut prajul artistului tatuator. Vedeta a apelat la Dr. Woo, cunoscut pentru clienții lui fideli, precum Justin Bieber și soția lui. Având în vedere că tatuajul este fix pe cap, alegerea nu a fost deloc una ușoară. Demi s-a inspirat de la un pasaj din folclorul tradițional al amerindienilor, de povestea Bunica Păianjen Aduce Lumina.

„Bunica Păianjen a fost cea care ne-a învățat multe lucruri. Ne-a învățat despre olărit și cusut. Ne-a învățat despre foc și lumină și întuneric. Ne-a învățat că toți suntem conectați printr-o pânză - fiecare dintre noi având locul nostru în această lume.”  

În ultima perioadă, Demi Lovato a renunțat definitiv la inhibiții și este mai încrezătoare ca niciodată. Artista a trecut prin momente grele după despărțirea de logodnicul ei, dar se pare că lucrurile au revenit la normal, iar Demi este mai fericită ca niciodată. Acum câteva luni, artista le povestea fanilor ei prima experiență ca model în lumea filmelor pentru adulți.

„Am filmat o scenă de sex azi. Prima de genul ăsta! Am fost un pic anxioasă la început, dar echipă a fost profesionistă și m-a ajutat să trec peste. Sunt foarte mândră de mine că am reușit să filmez asta și să mă simt bine cu propriul meu corp. Rareori sunt de acord să îmi arăt brațele pe internet, dar uite că am făcut-o. Nu mă simt mereu bine în propria mea piele, dar și când o fac, mă simt suficient de sexy astfel încât să postez imaginile. Pentru mine este important să sărbătoresc micile victorii!” scria Demi.