Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Cuza este un mare iubitor de tatuaje. Colegul lui Emi de la Noaptea Târziu are o colecție impresionantă de astfel de desene, toate dintre ele fiind alese cu mare grijă.

Cuza este pe val mai mult ca niciodată. După ce a bifat prezența duminică de duminică la „Super Neatza de Weekend”, a ajuns în finala „Asia Express”, a avut propria emisiune „Asia mai târziu”, acum, artistul face echipă cu Popescu la Radio ZU. Cum s-au împlinit deja trei luni de când ascultătorii sunt cu urechile pe ei, Cuza a decis să împărtășească cu ei numărul și semnificația tatuajelor. Colecția de desene permanente nu se va opri aici, mai ales că artistul a declarat că are un spațiu gol în care știe, deja, ce își va tatua.

„Am pe mână un smiley face, mi-aduce aminte că tot timpul trebuie să zâmbesc, indiferent ce-ar fi. Un caracter din desenele animate din „Copiii de la 402”, am o porție de cartofi prăjiți, mie îmi plac cartofii prăjiți. Am o ceașcă de cafea că îmi place super mult cafeaua, beau 6,7,8,10 cafele pe zi. Am o cameră de filmat că îmi place să filmez, am un soare, că îmi place soarele, o pană că îmi place să scriu și o clachetă cu momentul când a apărut Noaptea Târziu.

Pe piept am zodia mamei, a surorii și a tatălui meu și am un spațiu gol în care va fi zodia primului copil. Pe spate am Coloana Infinitului care e figurată de la schiță la final, ca orice proiect pe care îl schițezi prima dată, îl conturezi, apoi ajungi cu el la finalitate.”, a spus Cuza, în direct, la Radio ZU.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CUZA (@cuza.nt)