Cardi B și extravaganța fac echipă bună împreună. Raperița este cunoscută pentru dezinvoltura de care dă dovadă. Tocmai când fanii credeau că le-au văzut pe toate, Cardi a făcut marele anunț: are de gând să își facă primul ei tatuaj pe față.

Cardi B și Offset au devenit părinți, pentru a doua oară, anul trecut. În luna septembrie, rapperița a adus pe lume un băiețel, iar, de atunci, viața ei s-a schimbat radical. Deși a trecut aproape jumătate de an, artista nu a dezvăluit numele celui mic. Totuși, are de gând să o facă, dar nu oricum, ci într-un mod tipic ei. Cardi a anunțat că este tentată să își tatueze numele băiețelului ei pe față. Cu ocazia asta, fanii vor avea ocazia să vadă cât de inspirată a fost iubita lui Offset.

Anul trecut, Cardi a povestit, pe Insta Stories, că organismul ei încă se reface după nașterea bebelușului. Artista a dezvăluit că a avut parte de complicații la naștere și că a fost mai greu decât și-a imaginat: „A fost o nebunie, am pierdut foarte mult sânge”, a spus Cardi într-un story. 

Proaspăta mămică a mai dezvăluit că primește complimente pentru felul în care arată corpul ei acum, mai ales șoldurile. Schimbările se datorează tot sarcinii, pentru că bebelușul a fost poziționat foarte jos și a creat presiune pe oasele bazinului, făcându-le să se depărteze puțin. Cât despre zvonurile că ar fi făcut o abdominoplastie pentru a scăpa de burtică atât de repede, Cardi a dezmințit informația și a explicat că nu este posibilă o astfel de intervenție la atât de puțin timp după naștere: „Pielea este in continuare lăsată și tot mai am burtică”, a spus artista, arătând spre abdomenul inferior.