Știi pozele acelea perfecte cu mâncare care îți apar în fiecare zi pe feed și pe stories? Ei bine, Denis de la The Motans este de părere că fotografiile cu mâncare ar trebui să fie făcute altfel, pentru a transmite mesajul corect. 

Cu toții am înghițit în sec, cel puțin o dată, când am văzut poze cu mâncare pe Instagram. Le vedem la vedete, la influenceri și la prieteni și poate chiar noi înșine ne-am grăbit să facem o poză și să o postăm atunci când a venit comanda la restaurant sau am gătit ceva bun. Ei bine, Denis de la The Motans este de părere că strategia este greșită și a ținut să le atragă atenția într-un insta story tuturor celor care fac acest lucru: ”Pentru toți cei care postează mâncare pe Instagram, uite așa trebuie să arate o postare cu mâncare. Trebuie să dați de înțeles că a fost gustos, nu numai frumos!”, a spus artistul în timp ce filma o caserolă în care fusese sushi. 

Argumentul lui Denis pare logic, dar dacă toată lumea ar posta farfurii goale, cum am mai ști cât de apetisant a fost preparatul? Ca să împăcăm și capra, și varza, o posibilă strategie ar fi ca toată lumea care postează poze cu mâncare să facă fotografii de tip before & after, pentru ca urmăritorii să se convingă de faptul că preparatul a fost unul delicios!