După ce a făcut aroganța maximă și a fumat marijuana pe peluza Casei Albă și l-a înjurat pe Donald Trump chiar în fața Administrației Prezindențiale, Snoop Dogg a comis-o din nou. Celebrul rapper a primit o stea pe celebrul bulevard Walk Of Fame de la Hollywood și n-o să ghicești cui i-a mulțumit pentru asta!

Cunoscut pentru umorul său sarcastic, Snoop Dogg și-a trimis singur flori, înainte a-și dezvălui steaua de pe Aleea Celebrităților de la Hollywood.

„Vreau să-mi mulțumesc pentru că am încheiat această muncă grea. Vreau să-mi spun mulțumesc pentru că nu mi-am luat zile de odihnă. Să-mi mulțumesc pentru că nu am renunțat. Să-mi mulțumesc pentru că am fost întotdeauna generos şi am încercat să dau mai mult decât am primit. Să-mi mulțumesc pentru că am făcut mai mult bine decât rău. Vreau să-mi mulțumesc pentru că sunt eu însumi, tot timpul”, a declarat starul hip hop.

În august, Snoop Dogg și-a anulat concertul pe care urma să îl susțină la București, cu doar două zile înainte de spectacol, dar a promis că va veni totuși în România în 2019, pentru un concert aniversar.