În ultima vreme, din ce în ce mai multe canale de Youtube de la noi s-au reprofilat sau și-au pus bazele de la zero în direcția podcasturilor. Pandemia i-a făcut pe mulți să se îndrepte spre astfel de discuții libere, iar printre fani se numără și adolescenții. Multe podcasturi au început să aibă invitați din noua generație și pe această listă se numără și Lino Golden.

Lino Golden a fost invitat la un podcast în care a discutat liber despre cele mai importante subiecte legate de viața lui profesională și personală. Artistul nu s-a ferit să răspundă la întrebările legate de fosta lui relația cu Andra Ghinea, să vorbească despre momentele în care și-a pierdut tatăl și nu numai.

Cei care îl urmăresc pe Lino știu că acesta a fost ca un fiu adoptiv pentru Alex Velea, artistul care l-a primit în casa lui, care l-a dus în prima lui vacanță cu familia și care l-a format ca artist. Ceea ce nu mulți știu este faptul că Lino cânta încă de mic la violoncel, iar mai târziu și-a descoperit pasiunea pentru rap. Lino era destul de cunoscut în Brașov, iar primul artist care i-a dat aripi nu a fost Alex Velea, ci o altă legendă din garda veche a artiștilor.

”Primul om care chiar m-a văzut și m-a băgat în seamă a fost Grasu XXL. Am lansat un videoclip, se chema ”Jumate”, cea mai de succes piesă a mea dinainte să fiu Lino. Avea jumătate de milion pe Youtube. Pe vremea aia era ceva uriaș, mă știa tot Brașovul. M-am trezit cu multe notificări și apeluri <<te-a postat Grasu XXL pe Facebook>>. Atunci, dacă te posta un artist erai zeu. M-a postat Grasu, a pus link-ul și a scris <<ce tare e ăsta micu'>>. Mi-a dat și mesaj, mi-a scris << trebuie să vorbim>>. Am luat-o razna, am sunat pe toată lumea, nu-mi venea să cred. Mi se părea că am reușit. Mi-a zis că trebuie să vin în București, să ne cunoaștem. Am ajuns în București, am vorbit, mi-a zis că o să mă ajute, doar că eu sunt prea mic, el era într-un alt mediu, nu putea să facă ce a făcut Alex, să mă ia la el.”