România apare pe harta Spotify-ului. Cea care a reușit o astfel de performanță este Alexandra Stan. La mai bine de 10 ani de la lansarea uneia dintre cele mai cunoscute piese, Alexandra are motiv de sărbătoare.

Alexandra Stan este singura artistă din România cu o melodie care depăşeşte pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify. Mega-hitul "Mr. Saxobeat" poate fi inclus, cu uşurință, în viitoarele cărți de muzică din țară, ca fiind prima piesă, lansată de un artist român, care reuşeşte această performanță. 

„Wow, în ultimele 15 luni, piesa mea, „Mr. Saxobeat” a adunat încă 100.000.000 ascultări, iar în total are peste 300 milioane ascultări. Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Ma bucură faptul că, prin platformele digitale, noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii. Sunt recunoscatoare pentru tot. 🙏🏼😢🌸🌈💕🎉💕 ”a declarat Alexandra Stan. 

 "Mr. Saxobeat" stabileşte recorduri şi pe YouTube, unde în aceeaşi perioadă de timp, are peste 600 milioane de vizualizări.