Din ce în ce mai mulți artiști internaționali renunță la rețelele de socializare, pentru a se concentra asupra carierei și pentru a nu mai avea de-a face cu hate-ul din online. Lana Del Rey a anunțat că se retrage de pe social media și a transmis un mesaj pentru cei care o urmăreau online, înainte să își închidă conturile de tot.

Rețelele de socializare reprezintă modalitatea prin care mulți artiști țin legătura cu fanii lor și îi țin la curent cu tot ce fac. Totuși, există și reversul medaliei, iar hate-ul din online îi afectează și pe ei, pe unii atât de tare încât ajung să aibă depresii și sunt nevoiți să renunțe la a mai intra pe social media. Mulți artiști și-au dezactivat conturile de pe rețelele de socializare, de-a lungul timpului, tocmai din acest motiv, iar cel mai nou nume adăugat pe listă este Lana Del Rey. 

”Bună, dragii mei! Am vrut să vă anunț că mâine vom dezactiva toate conturile mele de pe social media. Am multe interese și proiecte care necesită transparență și intimitate”, a transmis artista chiar înainte de a-și închide toate conturile de socializare. Lana și-a asigurat fanii că faptul că se retrage din online nu înseamnă că renunță la cariera muzicală, dimpotrivă. Cântăreața a lucrat la un nou album: ”Blue Banisters” urmează să apară pe piață pe 22 octombrie.