Fetele de la Little Mix le-au dat fanilor o veste la care nimeni nu se aștepta. Jesy Nelson, una dintre membrele trupei a decis să spună ”adio” succesului alături de celelalte fete. Ce a determinat-o să facă asta?

La final de an, Little Mix vin cu o veste tristă pentru fanii lor. De parcă pandemia și lipsa concertelor nu ar fi fost suficientă pentru una, Jesy Nelson a anunțat că a venit timpul să se retragă din lumina reflectoarelor. Sau, cel puțin, să nu mai împărtă celebritatea cu celelalte colege. La fel ca și fosta ei colegă, Camila Cabello și Jesy a pus pe seama presiunii mediatice decizia de a părăsi trupa.

”Am simțit mereu că este o presiune mult prea mare atunci când faci parte dintr-o trupă de fete. Sunt mereu așteptări foarte mari.”, a declarat Jesy. Decizia lui Jesy de pleca din Little Mix vine la scurt timp după ce aceasta a mai luat o pauză din motive medicale.

”După 9 ani petrecuți împreună, Jesy a luat decizia de a părăși trupa. Este o perioadă foarte tristă pentru noi, dar suntem în continuare alături de Jesy. O iubim foarte mult și suntem de acord că este important să facă ceea ce este ok pentru sănătatea ei mentală.”, au scris fetele pe pagina de Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Little Mix (@littlemix)