Hailey Bieber este din ce în ce mai îndrăgostită de soțul ei, Justin. Cei doi doar ce au sărbătorit un an de când au spus cel mai sincer ”da” și deja Hailey începe să îi demonstreze lui Justin că este dispusă să facă orice pentru el.

Hailey Bieber este cea mai devotată soție. Modelul nu ratează nicio ocazie pentru a-i demonstra soțului ei cât de mult îl iubește. De data aceasta, Hailey a dus totul la un alt nivel și și-a făcut tatuaj cu inițiala lui Justin. Aceasta a apelat la o sursă de încredere, la cel mai bun artist tatuator din Hong Kong, stabilit la New York, Mr.K.

Pe profilul de Instagram al acestuia a fost urcată pentru prima dată imaginea cu rezultatul, alături de mesajul: ”J vine de la Justin Bieber. A fost o plăcere pentru mine că mi-ai acordat încredere să realizez această operă de artă.”

Imediat după ce fanii au văzut tatuajul, au început să-l compare cu inelul pe care Justin i l-a oferit Selenei Gomez în anul 2012. ”Această femeie este nebună.” sau ”Nu poate fi o coincidență.” sunt doar câteva comentarii de-ale fanilor din online. 

În 2012, de Valentine's Day, Justin Bieber i-a oferit un inel Selenei și a postat pe social media mesajul: ”În sfârșit sunt acasă!”

Acum, tu să ne spui dacă este o simplă coincidență!

                                                            Sursa imaginii: Pinterest