Ed Sheeran le-a dat cea mai bună veste fanilor lui. Chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani, artistul britanic a dat indicii despre faptul că ar urma să lanseze un nou album anul acesta. 

Îți vine să crezi sau nu, dar au trecut 10 ani de la albumul de debut al lui Ed Sheeran. Cântărețul și-a făcut un obicei din a scoate câte un album nou la fiecare trei ani, doar că acum și-a făcut fanii să aștepte mai mult decât de obicei. Fanii se așteptau ca Sheeran să lanseze albumul în 2020, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Ei bine, așteptarea pare a fi aproape de final, iar Sheeran a dat indicii despre acest lucru pe social media, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani: ”30 azi. Vă mulțumesc pentru toate mesajele minunate, mă simt foarte iubit. Voi reveni online cu a patra parte a seriei în cursul anului acestuia”, a scris Sheeran pe rețelele de socializare, iar majoritatea fanilor lui s-au dus cu gândul la un nou album. 

Ultimul album pe care l-a lansat, ”Divide”, i-a adus un mega-succes. Hituri precum ”Perfect”, ”Shape Of You” sau ”Galway Girl” au stabilit recorduri greu de egalat. Rămâne de văzut cu ce piese sensibile ne va cuceri artistul odată cu următorul album.