La aproape doi ani de când s-au separat, Adele și soțul ei, Simon, divorțează. Cei doi se pare că au căzut la o înțelegere în ceea ce privește termenii despărțirii și au ajuns în fața unui judecător. 

Adele și soțul ei au decis în aprilie 2019 să o ia pe drumuri separate. De atunci, fiecare și-a văzut de viața lui, dar nu au divorțat oficial nici până acum. Presa a speculat că în tot acest timp, cei doi au încercat să ajungă la o înțelegere privind împărțirea bunurilor. Anul trecut, amândoi au semnat un acord de confidențialitate, prin care și-au luat angajamentul să nu divulge presei informații legate de viața lor personală.

La aproape doi ani de când fiecare e pe drumul lui, se pare că Adele și Simon au decis să ducă lucrurile la final și să divorțeze. După ce au ajuns la o înțelegere privind separarea, tot ce mai rămâne de făcut este să meargă în instanță, pentru ca un judecător să pronunțe divorțul și totul să fie oficial. Iar cei de la ET au aflat că Adele și Simon urmează să facă acest pas cât de curând.