TikTok-ul a luat amploare în ultimul an și a depășit cu mult alte rețele sociale. Utilizatorii rețelei se întrec în numărul de urmăritori și deja avem prima persoană care a depășit pragul de 100 de milioane de urmăritori.

TikTok-ul a oferit un nou val de vedete, iar Charli D'Amelio este de departe una dintre cele mai populare prezențe de pe platformă. Charli a reușit să se remarce prin originalitate și prin mișcările ei de dans, iar asta i-a adus prima sută de urmăritori. Întreaga ei familie este celebră pe TikTok, așa că nu ar fi de mirare că sora ei, Dixie să fie următoarea care reușește această performanță.

Charli nu se aștepta la asta, mai ales că ultima perioadă nu a fost una roz pentru ea. Comportamentul ei față de un bucătar i-a nemulțumit pe urmăritorii care i-au părăsit profilul. Astfel, Charli s-a confruntat cu o pierdere de 1 milion de urmăritori și cu multe vorbe dure la adresa ei. Dar cum orice pierdere poate fi un câștig, la scurt timp după, vedeta TikTok și-a recuperat urmăritorii și chiar are și în plus.

Charli nu avea cum să nu sărbătorească această reușită, așa că a decis să doneze 100.000 de dolari unei asociații care susține educația prin dans. Good job, girl!

 

 

@charlidamelio

dc @wh0.nia

♬ original sound - YvnggPrince