Una caldă, alta rece pentru Kim Kardashian. În timp ce se află în plin divorț de Kanye West, Kim a primit și o veste bună: începând de anul acesta se află în paginile revistei Forbes. 

Kim Kardashian are spiritul afacerilor în sânge. Fosta soție a lui Kanye West a știu cum să folosească notorietatea dată de reality show-ul ”Keeping up with The Kardashians” pentru a construi un întreg imperiu. Kim și-a pus semnătura pe jocuri pentru telefonul mobil, pe cosmetice și, mai nou și pe lenjerie modelatoare. Toate aceste business-uri și-au arătat profitabilitatea în timp și astfel, după mulți ani de muncă, Kim a ajuns în topul Forbes.

Kylie Jenner, minciună despre averea ei. Forbes a scos-o din topul miliardarilor

Kim nu apare acum pentru prima dată în Forbes. Fiica lui Kris Jenner a apărut pentru prima dată în paginile celebrei reviste în 2011, datorită numărului mare de urmăritori de pe Twitter, iar apoi a apărut pe coperta Forbes din 2016 datorită vânzărilor mari ale jocului pentru mobil.

Averea lui Kim a crescut la un miliard de dolari de la 780 de milioane câteva avea în octombrie anul trecut. Specialiștii spun că această creștere se datorează exclusiv brandului Skims. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forbes (@forbes)