Lino Golden este burlac de ceva timp și sigur nu duce lipsă de propuneri de la domnișoare. În online, fanii deja au început să creadă că Lino are deja o iubită, iar aceasta nu este deloc străină de lumina reflectoarelor.

Lino Golden a decis să fie asumat, iar fanii lui să primească de la el vestea despărțirii de designerul Andra Ghinea. Cei doi au format un cuplu o bună perioadă de timp și s-au potrivit de minune. Lino și Andra se afișau împreună la evenimente și primeau mereu laude pentru aparițiile lor, majoritatea fiind gândite și create de Andra.

Acum, la câteva luni de la despărțire, Lino a început să facă din ce în ce mai multe sesiuni de Q&A și nu se ferește să răspundă chiar și la cele mai incomode întrebări venite din partea fanilor. Unii dintre urmăritorii lui Lino continuă să îl întrebe dacă are iubită, în timp o altă categorie l-a cuplat deja pe acesta cu Bianca Stoian, verișoara lui Betty Stoian.

Bianca a profitat și ea de Insta stories și a lămurit care este relația dintre ea și Lino Golden. Verișoara lui Betty a glumit, spunând că ea și Lino au o relație secretă de patru ani și că fanii i-au prins acum.

Well, you know. Nu iese fum fără foc!