Kourtney Kardashian s-a despărțit de mult timp de Scott Disick, însă cei doi au rămas mereu în relații bune de dragul celor mici. Scott și-a găsit sufletul pereche acum ceva vreme, chiar dacă nu a fost cu noroc, așa că și Kourtney a făcut același lucru.

Kourtney a fost mereu cea mai secretoasă din familia Kardashian și, deși mereu și-a ținut departe de ochii curioșilor relațiile, de data aceasta fanii au fost foarte atenți la toate detaliile și au descoperit cine este noul iubit al acesteia. Kourtney a decis că este timpul să depăsească perioada Scott Disick și că acum este momentul perfect să aibă un nou iubit.

Sora lui Kim Kardashian nu a mers totuși prea departe și s-a oprit la Travis Barker, un bun prieten de-al lui Scott Disick. Kourt și Travis au fost amici de-a lungul timpului, dar acum au decis că este momentul să depăseașcă friend zone. Cei doi au fost în vacanță în Palm Springs, unde are Kris Jenner o casă, iar asta i-a făcut pe toți să creadă că lucrurile devin din ce în ce mai serioase.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)