Beyonce este din ce în ce mai concentrată pe industria textilă. Nu a trecut un an de când a lansat prima linie de haine, că deja pregătește evenimentul de lansare pentru Ivy Park 2.

La începutul anului, Beyonce a lansat colecția Ivy Park și a fost ne-bu-nie. Stocul s-a epuizat imediat, dar la pachet cu succesul au venit și problemele. Beyonce a intrat, fără să vrea, într-un mare conflict pe Twitter. Colecția ei de la începutul anului, adidas x Ivy Park i-a adus mari probleme artistei. Fanii au fost extrem de atenți la detalii și nu au putut să nu observe faptul că piesele vestimentare ale artistei seamănă extrem de mult cu o uniformă a unor angajați din supermarketul Sainsbury.

Acum, Beyonce are o viziune mult mai colorată. Artista vrea să folosească culori deschise, în nuanțe de green mint și va opta pentru articole cu bandă la nivelul gleznei. Colecția se va lansa pe 30 octombrie și, chiar dacă este sport, cu siguranță va fi și una fashion. Cel mai ieftin articol va costa 130 de dolari, iar cel mai scump va fi în jur de 160 de dolari. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#THISISMYPARK DRIP 2 October 30

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on