Jason Derulo și Jena Frumes au luat prin surprindere pe toată lumea anul trecut, când au anunțat că au decis să se despartă. Cei doi păreau mai fericiți ca niciodată și tocmai își sărbătoriseră zilele de naștere împreună, așa că multă lume a început să se întrebe ce i-a făcut să-și spună ”adio” subit. Răspunsul pare să fi venit din partea Jenei: infidelitatea.

De când au anunțat că vor merge pe drumuri separate de acum înainte, toată lumea este cu ochii pe conturile de socializare ale lui Jason Derulo și ale fostei lui iubite, pentru a afla motivul care a dus la despărțire. Dacă artistul nu a dat niciun detaliu în acest sens, Jena Frumes a pus pe jar TikTok-ul cu niște comentarii cu subînțeles, din care toată lumea s-a prins că a fost vorba despre infidelitate. Și nu vorbim doar despre o aventură, ci despre mai multe. 

În dreptul unui filmuleț postat de cineva, în care se vorbea despre motivele despărțirii, secțiunea de comentarii s-a transformat într-o adevărată serie de dezvăluiri, iar Jena Frumes a citit comentariile, iar la unele a și răspuns. ”El este infidel, mi-a scris mesaje private pe Instagram în perioada în care ea era însărcinată și m-a întrebat dacă locuiesc în Miami”, a scris o fată, iar Jena a răspuns cu un emoji trist. ”Nu au fost niciodată împreună pe bune, prietena mea l-a cunoscut la sală, el i-a plătit zborul și tot să se întâlnească în Vegas acum trei săptămâni”, a scris altă persoană, iar Jena a comentat: ”Yikes, am fost împreună pe bune, dar merci pentru informație”. 

Jena și Jason eu împreună un copil, iar acesta pare să fie motivul pentru care cei doi încă mai petrec timp împreună. Recent, fostul cuplu a fost surprins la bordul unui yachy și păreau mai fericiți ca niciodată.