Încurcate sunt căile celebrității. Cine ar fi zis că cea mai mare fană a lui Justin Bieber poate împărți aceeași copertă cu una dintre fostele lui iubite? Și nici măcar nu s-a lăsat cu scandal.

La final de an, Billboard și-a prezentat topurile și premianții. În luna decembrie, pe coperta publicației apar Billie Eilish, Selena Gomez, DaBaby și John Janick, managerul celor trei. Artiștii au ocupat coperta de luna aceasta tocmai pentru că s-au numărat printre preferații fanii și piesele lor au ocupat cele mai bune poziții din topuri.

Ceea ce este uimitor este faptul că Billie Eilish și Selena Gomez îl au în comun pe Justin Bieber. Relația Selenei cu Justin nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar admirația lui Billie pentru Justin i-a adus numai avantaje artistei. După ce fratele lui Billie, FINNEAS a compus piese pentru Justin, a venit și rândul lui Billie să colaboreze cu celebrul artist. Remixul piesei ”bad guy” probabil a fost doar începutul colaborării dintre cei doi și, cu siguranță, fanii și-ar dori să asculte mai multe piese semnate de ei.

DaBaby a fost revelația anului și se poate mândri cu piese lansate în colaborare cu 24kGoldn, Camila Cabello și Roddy Rich. Începutul de an i-a purtat noroc Selenei Gomez, iar piesele de pe albumul ”Rare” au dus-o sus de tot în topuri. Billie Eilish tocmai ce a lansat piesă nouă, iar acum este foarte concentrată să obțină permisul de conducere. Artista va lansa în luna februarie primul ei documentar și, cu siguranță, va scoate și asul din mânecă.