Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trendurile se propagă cu viteza luminii pe Instagram. Cea mai recentă provocare din online i-a cucerit pe artiștii de la noi și i-a făcut să dezvăluie imagini nemaivăzute până acum.

Pandemia i-a făcut pe mulți artiști să stea acasă de sărbători și cum opțiunile nu au fost prea multe, timpul petrecut pe Instagram a fost una dintre variantele preferate. În această perioadă, în online circulă un trend care îi ajută pe artiști să se lase descoperiți de către urmăritori. ”O poză cu/ când...” este provocarea care a reușit să scoată din sertarele artiștilor cele mai tari amintiri.

Printre numele care au răspuns afirmativ provocării se numără Mario Fresh, JO și Nicole Cherry. Artiștii au primit multe solicitări din partea fanilor în care li se cerea să arate cel puțin o imagine cu ei în primii ani de viață. În timp ce unii și-a păstrat din trăsăturile fizice, la polul opus se află artiștii care astăzi sunt de nerecunoscut. 

Cei mai răsfățați urmăritori au fost cei ai lui Mario Fresh care au primit imagini atât de la el, cât și de la sora artistului, Raluca.

Te lăsăm să îi descoperi!