Cleopatra Stratan a moștenit cu siguranță talentul de la tatăl ei. De multe ori, fanii artistei s-au întrebat cu arată mama ei și se pare că a venit momentul ca aceștia să o vadă pe mama copilului fenomen al muzicii de la noi.

Pe cât de transparentă este atunci când vine vorba de partea profesională, pe atât de secretoasă este când vine vorba de viața personală. Cleopatra Stratan a satisfăcut recent una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor. Nu, nu este nimic legat de relația cu Edward Sanda. C

leopatra, tatăl ei, Pavel Stratan și fratele ei, Cezar sunt figuri cunoscute publicului. Cei doi s-au remarcat datorită talentului pe care îl au, dar se pare că mama artistei a ales să stea departe de ochii publicului. Cleopatra a răspuns și ea afirmativ provocării de a arăta imagini pe care i le cer fanii și, probabil una dintre cele mai așteptate poze a fost cea cu mama ei.

Rodica Stratan, mama Cleopatrei nu este mai deloc prezentă pe Instagramul fiicei ei celebre. Singura poză pe care artista o are pe contul ei este încărcată acum aproximativ 2 ani și tot aceeași imagine a fost distribuită și pe Insta story. 

Acum știm de unde a moștenit Cleopatra trăsăturile frumoase!