A fost o vremea... când Smiley avea părul scurt, Alex Velea nu avea atât de multe tatuaje, iar Speak încă nu descoperise vopseaua blondă. Nu crezi? Ei bine, Speak are dovada și a postat-o pe contul lui de Instagram.

Nu știm exact în ce an a fost făcută fotografia pe care Speak a postat-o recent pe Instagram, dar cei care-l urmăresc acolo au fost cuceriți de imagine. Speak apare alături de Alex Velea și Smiley și au trecut ceva ani de când a fost făcută. Cei trei ”crai” erau pe scenă, cel mai probabil într-un club sau la un eveniment restrâns, iar toți pare că s-au sincronizat să stea în aceeași postură la microfon. Pe vremea aceea, Smiley încă avea părul scurt, iar Alex Velea era tuns periuță. 

Imaginea postată de Speak pe contul său a adunat aproape 20.000 de like-uri și câteva zeci de comentarii. Printre acestea, s-au strecurat și unele care îi sugerau lui Smiley să revină la părul scurt. Mai în glumă, mai în serios, cineva a comentat și a sugerat că Smiley, Speak și Velea seamănă cu 3 Sud Est și că ar putea să pună bazele unei trupe. Nu știm dacă s-ar potrivi în această formulă, având în vedere ce stiluri muzicale diferite au. Așa cum a punctat tot cineva în comentarii, pe vremea când a fost făcută poza, Velea nici nu descoperise trapanelele. 

În ce an crezi că a fost făcută poza asta? Cât de mult s-au schimbat cei trei de atunci? 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)