Hailey Bieber ar trebui să se obișnuiască cu ideea că nu va scăpa niciodată de imaginea Selenei Gomez. Soția lui Justin are de-a face mereu cu replici dure din partea fanilor artistei, iar de data aceasta a venit timpul ca Justin să îi ia apărarea.

Justin Bieber nu vrea să mai tacă și a luat atitudine. Artistul a simțit nevoia să îi ia apărarea soției sale care este mereu jignită de fanii fostei iubite, Selena Gomez. Aproape că nu este imagine postată de Hailey la care să nu existe comentarii răutăcioase, jigniri și comparații favorabile pentru Selena Gomez. Justin a simțit că acest fenomen capătă amploare, așa că a pus mână pe Instagram și a postat o serie de story în care a transmis un mesaj clar tuturor haterilor.

”Este trist faptul că o persoană încurajează alte persoane să intre pe profilul șlui Hailey să o jignească și să îi spună mereu că fosta mea relație a fost mai bună. Am vrut să postez asta pentru ca lumea să își dea seama prin ce trecem zilnic. Cum multe persoane se află aici pentru a ne jigni public și pentru a ne uimili, vreau să vă rog să ne lăsați în pace!”

Nici Hailey nu a fost imună în fața răutăților din online și a avut și ea un mesaj de transmis celor care o compară mereu cu Selena Gomez. ”De obicei sunt tăcută și nu iau în considerare astfel de lucruri pentru că trebuie să mă protejez mental. De data asta s-a ajuns la un mare nivel de ură, iar asta este trist și nesănătos.”