Charli D'Amelio a fost timp de doi cea mai urmărită persoană de pe TikTok. Tot ea a fost și prima care a ajuns la borna de 100 de milioane, depășind-o pe adversara sa, Addison Rae. Acum, Charli este la un pas de a-și pierde coroana pentru că un alt tiktoker vine cu putere din spate.

Charli D'Amelio este de departe una dintre cele mai populare prezențe de pe TikTok. Charli a reușit să se remarce prin originalitate și prin mișcările ei de dans, iar asta i-a adus, la finalul anului trecut, prima sută de urmăritori. Întreaga ei familie este celebră pe TikTok, iar fanii se așteptau ca Dixie, sora lui Charli să fie următoarea care ajunge la 100 de milioane. Din păcate, recordul nu va merge tot la familia lui Charli, ci la Khaby Lame. 

Deși este prezent de mult timp în online, boom-ul lui Khabi s-a manifestat recent, acesta ajungând în luna iunie la 19,8 milioane de urmăritori pe Instagram și 68,4 milioane de urmăritori pe TikTok, întrecând-o pe conaționala lui, Chiara Ferragni. Acum, Khabi a ajuns la 121 de milioane de urmăritori, devenind cel de-al doilea cel mai urmărit tiktoker din lume.

”Mi-a venit ideea pentru că vedeam aceste videoclipuri circulând pe net și mi-a plăcut ideea de a aduce ceva simplitate. Gestul a venit din întâmplare, dar tăcerea nu. M-am gândit la o modalitate de a ajunge la cât mai mulți oameni posibil. Și cel mai bun mod a fost să nu vorbesc. Poate pentru că expresiile mele faciale sunt amuzante și îi fac pe oameni să râdă, această simplitate îi face pe oameni să râdă și îmi place", a declarat el pentru CNN.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)