Băieții de la BTS sunt de neoprit și scriu record după record. Cu fiecare piesă lansată, cei șapte fantastici sud-coreeni demonstrează că merită din plin titlul de cea mai tare trupă K-pop din toate timpurile. 

BTS a lansat două piese noi anul acesta și se laudă deja cu un număr impresionant de vizualizări pentru una dintre ele. ”Butter” a fost lansată pe 21 mai și a stabilit un record de accesări încă din prima zi de la lansare. În 24 de ore de când a fost urcat pe YouTube, videoclipul a adunat peste 109 milioane de vizualizări. Nici nu e de mirare că, în mai puțin de trei luni, clipul celor de la BTS a ajuns la peste 500 de milioane de views and still counting. Cel mai probabil, până la sfârșitul anului, va aduna un miliard de vizualizări. 

Succesul lui ”Butter” i-a ambiționat pe băieți să mai lanseze rapid încă o melodie în limba engleză. ”Permission To Dance” a avut premiera pe YouTube pe 9 iulie și a reușit, într-o lună de la lansare, să adune aproape un sfert de miliard de accesări. Ambele melodii se regăsesc în top 10 cele mai ascultate din lume, conform Billboard Hot 100 și, respectiv, Billboard Global 200.