Au avut mai mult decât voce! Au avut acel factor pe care îl căutau jurații. Chiar dacă nu toți au plecat cu primul loc acasă, cu siguranță cei care au călcat pe scena X Factor au trăit cea mai frumoasă experiență din viața lor.

Emoții, lacrimi de fericire și multă adrenalină. Acestea sunt sentimentele pe care le-au simțit toți concurenții de la X Factor de-a lungul anilor. După ce au trecut prin fața juraților de la masa X Factor, aventura lor a început! De la audiții, la bootcamp și mai apoi pe scenă în fața a mii de fani a mai fost un singur pas. 

Astăzi se bucură de celebritate și de mii de fani care le știu fiecare piesă. Uite care sunt artiștii care te-au cucerit de la prima audiție!

Uddi. Anul 2012 a fost unul norocos pentru Uddi. Concurentul X Factor a ajuns până semifinală și, chiar dacă a fost la un pas de a pleca cu premiul acasă, Uddi a câștigat inimile a mii de fani. Artistul a bifat unele dintre cele mai tari colaborări, iar piesa ”Ipotecat” împreună cu Delia încă mai are fani. 

Florin Ristei. ”Ea este Dana, colega mea”...îți spune ceva? Florin Ristei a pășit pe scena X Factor în 2013 și nici nu avea idee de ceea ce urma să se întâmple în cariera lui. Artistul i-a cucerit pe jurați, a intrat în echipa Deliei, iar de atunci a fost din ce în ce mai aproape de finală. Ristei a fost marele câștigător X Factor, iar anul acesta a ocupat un loc la masa juriului alături de fostul lui mentor. Florin are planuri mărețe: să devină primul concurent X Factor care a ajuns la masa juriului și care a câștigat competiția cu grupurile muzicale.

Nadir. Puțină lume ştie povestea din spatele artistului Nadir. Cântărețul s-a născut la Tripoli, în Libia. Aerul exotic şi farmecul de cuceritor l-au făcut să cunoscă celebritatea la X Factor, în 2012. După participarea la concurs, unde a fost în echipa lui Dan Bittman, a reuşit să ajungă până în finală, dar nu şi la inima publicului. Nadir a avut în schimb lipici la artiştii cunoscuți din România, care l-au ajutat să se lanseze apoi într-o cariera solo, după ce a luat lecții de canto. Prima melodia lansata de Nadir s-a numit "Interzis".

Jo. Ioana Anuța, pe numele ei din buletin, a crescut în câțiva ani cât alții în toată cariera. Puștoaica din Slatina abia devenise majoră când a participat la X Factor. Se întâmpla în 2012, iar Jo avea pe atunci un stil complet diferit. Puștoaica rebelă, cu părul scurt, care cânta rock, a ajuns până în finală, iar mentorul ei a fost Dan Bittman. A devenit apoi Jo și a cucerit radio-urile cu ”Șoapte”. A început să lucreze cu Randi, iar acum se laudă cu videoclipuri de zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Nicoleta Nucă. Drumul Nicoletei Nucă spre celebritate a fost unul foarte lin, iar din momentul în care a apărut la X Factor şi până la primele hituri a trecut foarte puțin timp. În 2014, Nicoleta Nucă a ajuns până în gale împreună cu mentorul său, Ștefan Bănică. 

Andrei Leonte. Andrei Leonte și mentorul său, Mihai Morar au scris istorie la X Factor. Andrei a fost primul care a spart gheața și a câștigat prima ediție a concursului. Prima sa piesa pe care a lansat-o în calitate de artist a fost ”Radio Girl” (Love on heavy rotation).

Ami. A participat la primul sezon de X Factor și a mers în echipa Paulei Seling. Ami a devenit cunoscută publicului de la noi odată cu lansarea piesei ”Trumpet lights”. De atunci și până acum, artista a bifat zeci de colaborări și a lansat zeci de hituri. Ami a reușit să își cucerească fanii prin sensibilitatea și sinceritatea cu care cântă fiecare piesă.